Data voorverkoop abonnementen

In de lijn met het besluit van het ministerie van VWS en het advies van het RIVM, ivm het Coronavirus, zullen de voorverkopen van 3 en 4 april niet doorgaan. We hopen dat deze verzet kunnen worden naar een latere datum. Of de voorverkoop op 17 en 18 april doorgaat is momenteel nog niet bekend. Zodra er meer nieuws is zullen wij dit via de website en via de sociale media aan u laten weten. Data: Tijden: Locatie: Vrijdagav...
More

Werken bij zwembad Aarweide?

Zwembad Aarweide is op zoek naar enkele gedreven toezichthouder(st)ers. Ook zoeken wij toezichthouder(st)ers die in het bezit zijn van ABC zweminstructeur(trice) diploma die bij ons op de ma, di, en donderdagen van mei t/m augustus 2020 de zwemlessen kunnen geven. Ben jij degene die houdt van gezelligheid en een dorpse sfeer, maar bovenal de persoon die de veiligheid en hygiëne op de eerste plaats zet ?  Heb jij enige ervaring als leidinggevend toezichthouder of het geven van zwemlessen?...
More

Zwemseizoen afgesloten

Vanaf zondag 8 september 2019 om 18.00 uur is het zwembad van 2019 gesloten. Het zwemseizoen werd volgens traditie afgesloten met de hondenplons. Ongeveer 40 honden hebben de laatste uurtjes zich in het zwembad vermaakt. Voorafgaand aan de hondenplons mochten de kinderen zichzelf of elkaar kleuren met verf. Dit jaar hebben bijna 65.000 mensen het zwembad bezocht. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten.
More

Bodypainten en hondenplons op sluitingsdag

Zondag 8 september is het mogelijk om met je hond een duik te nemen in het zwembad. Vanaf 16.00 uur zijn honden toegestaan in het zwembad. De kosten bedragen per hond € 4,50. Begeleiding mag gratis naar binnen om het spektakel te aanschouwen. Voorafgaand aan de hondenplons, rond 14.00 uur, is het mogelijk om je lijf met verf te kleuren en dit af te spoelen in het water.
More

25.000ste bezoeker

Op 28 juni 2019 kon bestuurslid Jan Otto de 25.000ste bezoeker verwelkomen. Joep van Klooster uit Alphen aan de Rijn bezocht op de warme vrijdagmiddag samen met zijn moeder en zusje het zwembad. Zijn moeder kreeg een mooie bos bloemen en Joep werd verrast met een handdoek van zwembad Aarweide. Op de foto staat Joep samen met zijn zusje Vere.
More