Zwemseizoen afgesloten

Vanaf zondag 8 september 2019 om 18.00 uur is het zwembad van 2019 gesloten. Het zwemseizoen werd volgens traditie afgesloten met de hondenplons. Ongeveer 40 honden hebben de laatste uurtjes zich in het zwembad vermaakt. Voorafgaand aan de hondenplons mochten de kinderen zichzelf of elkaar kleuren met verf. Dit jaar hebben bijna 65.000 mensen het zwembad bezocht. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten.
More

Bodypainten en hondenplons op sluitingsdag

Zondag 8 september is het mogelijk om met je hond een duik te nemen in het zwembad. Vanaf 16.00 uur zijn honden toegestaan in het zwembad. De kosten bedragen per hond € 4,50. Begeleiding mag gratis naar binnen om het spektakel te aanschouwen. Voorafgaand aan de hondenplons, rond 14.00 uur, is het mogelijk om je lijf met verf te kleuren en dit af te spoelen in het water.
More

25.000ste bezoeker

Op 28 juni 2019 kon bestuurslid Jan Otto de 25.000ste bezoeker verwelkomen. Joep van Klooster uit Alphen aan de Rijn bezocht op de warme vrijdagmiddag samen met zijn moeder en zusje het zwembad. Zijn moeder kreeg een mooie bos bloemen en Joep werd verrast met een handdoek van zwembad Aarweide. Op de foto staat Joep samen met zijn zusje Vere.
More

Aarweide sluit haar deuren met meer dan 80.000 bezoekers

Op zondag 9 september was de laatste openingsdag van zwembad Aarweide. Tijdens de sluitingsdag was er bodypainting en de traditionele hondenplons. Door het mooie weer dit jaar heeft het zwembad op de laatste dag zelfs haar 80.000ste bezoekster mogen verwelkomen. Djune van Eijk uit Papenveer kwam samen met haar vader, moeder, zus en broertje nog even zwemmen op de laatste openingsdag.                                             Een prachtige zomer met een record aantal bezoekers en geen ...
More

Donatie Coöperatiefonds Rabobank

Zwembad Aarweide heeft vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord een donatie gekregen voor het warmtewinningsproject dat in samenwerking met het Hoogheemraadschap is ontwikkeld. Een aantal bestuursleden waren aanwezig bij de uitreiking en zij kregen uit handen van Lonneke Tax, commercieel directeur van Rabobank Groene Hart Noord de cheque uitgereikt. Het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord heeft als doel het steunen van initiatieven die passen binnen de thema’s ...
More