Activiteiten

Ook in 2019 zullen er activiteiten georganiseerd worden in zwembad Aarweide. Hieronder meer informatie.

Trimzwemmen

Vanaf 6 mei 2019 zullen we in zwembad Aarweide op maandag- en woensdagmorgen  trim zwemmen geven. Iedereen die kan zwemmen kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd of wel of niet getraind zijn. Er  wordt een gevarieerd programma aangeboden. Een geldig toegangsbewijs is voldoende om deel te kunnen nemen aan deze activiteit. Het is niet nodig je vooraf op te geven voor deze lessen. Deelnemen kan per keer. Interesse? Kom een keertje kijken  of nog beter, een keertje meedoen om  de sfeer te proeven. De tijden voor het trim zwemmen zijn van 09.15 uur tot 10.00 uur op beide dagen.

Zwemlessen

Kijk bij de pagina zwemlessen voor de informatie

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar zwemles@zwembadaarweide.nl. In het zwembad kunt u te allen tijde één van de badmeesters aanspreken.

Zwemvierdaagse 2019

Van dinsdag 25 juni t/m vrijdag 28 juni zal de zwem4daagse gehouden worden.

Tijdens de zwem4daagse zwemmen kinderen t/m 10 jaar 10 banen en vanaf 11 jaar 20 banen. Het starten is tussen 17.30 uur en 18.30 uur.

Gedurende de hele avond zijn er weer leuke activiteiten op het veld en na het zwemmen zullen er rondom het diepe en ondiepe bad spelletjes  worden georganiseerd.

Alle 4 de avonden hebben we weer gezellige muziek. ☺

Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni 2019 via de website van de KNZB. of aan de kassa van het zwembad. Na zondag is inschrijven alleen mogelijk aan de kassa van het zwembad, de prijs voor de inschrijving is dan € 10,00.

DiscoAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Op 30 augustus 2019 wordt er een disco gehouden in het zwembad.  De disco is voor kinderen van 7 tot 14 jaar die een zwemdiploma hebben.

Vanaf 18.00 uur is de verkoop van de kaartjes. Voor € 4,50 krijg je een polsbandje voor toegang tot de partyzone (inclusief limonade, fris en chips).

DJ Thijn zal de muziek verzorgen.

Voor ouders is er chillzone op het terras.

Geef je van te voren op via zwemles@zwembadaarweide.nl

Tijdens de disco zijn de baden gesloten voor vrijzwemmen.

Hondenplons

Op de laatste openingsdag is het traditie dat de honden het zwembad in mogen. Vanaf 16.00 uur kunnen de honden naar binnen. De kosten zijn € 4,50 per hond. Begeleiding mag gratis mee naar binnen.

Voorafgaand om 14.00 uur is er bodypainten

De Ter Aarse Triathlon

Op 19 mei 2019 zal de Ter Aarse Triathlon opnieuw plaatsvinden. Wilt u over de triathlon meer weten kijk dan op de site www.t-t-n.nl

H.O.V. Automobielen Cyclocross

Het sportevenement van Nieuwveen en omstreken. Cyclocross wedstrijden die voor iedereen toegankelijk zijn. Dit evenement vindt plaats in en rondom het terrein van zwembad Aarweide.
Op deze dag staat de sport centraal. Geen toegangsprijzen voor het publiek. Gezellige sfeer en hapje en drankje voor handen. Bekijk het programma om te zien wanneer welke wedstrijd plaats vindt.

Voor meer informatie kijkt u op de website van H.O.V. Automobielen Cyclocross.

Hieronder een aantal foto’s die genomen zijn tijdens de cyclocross in 2016