Activiteiten

AquaFit

In 2017 zal er in het zwembad op dinsdagmiddag AquaFit gegeven worden. AquaFit is een (intensieve) conditietraining voor iedereen. Het is een combinatie van 15 minuten banenzwemmen in verschillende zwemslagen, 15 minuten aquajoggen en 15 minuten aquarobic. De spieren zullen versterkt worden en de conditie verbetert. AquaFit wordt gegeven op de dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 14.45 uur.

Trimzwemmen

In 2017 gaan wij in zwembad Aarweide twee maal per week  trim zwemmen geven. Iedereen die kan zwemmen kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd of wel of niet getraind zijn. Er  wordt een gevarieerd programma aangeboden. Een geldig toegangsbewijs is voldoende om deel te kunnen nemen aan deze activiteit. Het is niet nodig je vooraf op te geven voor deze lessen. Deelnemen kan per keer. Interesse? Kom een keertje kijken  of nog beter, een keertje meedoen om  de sfeer te proeven. Op maandag en donderdag van 09.15 tot 10.00 uur vinden deze lessen plaats.

Zwemlessen

Zie kopje aan de rechterkant van de website.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar badpersoneel@zwembadaarweide.nl. In het zwembad kunt u te allen tijde één van de badmeesters aanspreken.

Zwemvierdaagse 2017

Van dinsdag 27 juni t/m vrijdag 30 juni zal de zwem4daagse gehouden worden.

Tijdens de zwem4daagse zwemmen kinderen t/m 10 jaar 10 banen en vanaf 11 jaar 20 banen. Het starten is tussen 17.30 uur en 18.30 uur.

Gedurende de hele avond zijn er weer leuke activiteiten op het veld en na het zwemmen zullen er spelletjes in het diepe bad worden georganiseerd.

Alle 4 de avonden hebben we weer gezellige muziek. ☺

Inschrijven vanaf 15 mei t/m 23 juni aan de kassa van Zwembad Aarweide; kosten € 8,- p.p vanaf zaterdag 24 juni t/m 27 juni is  inschrijving ook mogelijk, de kosten zijn dan € 10,- p.p.

Om in aanmerking te komen voor een medaille, dient er wel minimaal 3 avonden gezwommen te worden!

inschrijfformulier zwem4daagse 2017

De Ter Aarse Triathlon

Wilt u over de triathlon meer weten kijk dan op de site www.t-t-n.nl

De Cyclo en Cross Nieuwveen

Het sportevenement van Nieuwveen en omstreken. Cyclocross wedstrijden die voor iedereen toegankelijk zijn. Dit evenement vindt plaats in en rondom het terrein van zwembad Aarweide.der
Op deze dag staat de sport centraal. Geen toegangsprijzen voor het publiek. Gezellige sfeer en hapje en drankje voor handen. Bekijk het programma om te zien wanneer welke wedstrijd plaats vindt.

Wilt u over meer weten over Cyclo en Cross kijk dan op: sitesites.google.com/site/cyclocrossnieuwveen/

Hieronder een aantal foto’s die genomen zijn tijdens de cyclocross van 16 oktober 2016