Activiteiten

Discozwemmen

Om de zomervakantie goed te beginnen is er op vrijdag 13 juli 2018 discozwemmen van 19.30 uur tot 21.30 uur voor de kinderen van 7 t/m 14 jaar.  Vanaf 19.00 uur zijn de kaartjes te koop. De kosten zijn € 4,50 en dit is inclusief chips en limonade.

Trimzwemmen

In 2018 gaan wij in zwembad Aarweide op dinsdagmorgen  trim zwemmen geven. Iedereen die kan zwemmen kan hieraan deelnemen, ongeacht leeftijd of wel of niet getraind zijn. Er  wordt een gevarieerd programma aangeboden. Een geldig toegangsbewijs is voldoende om deel te kunnen nemen aan deze activiteit. Het is niet nodig je vooraf op te geven voor deze lessen. Deelnemen kan per keer. Interesse? Kom een keertje kijken  of nog beter, een keertje meedoen om  de sfeer te proeven. Op dinsdagmorgen van 09.15 tot 10.00 uur vinden deze lessen plaats.

AquaFit

In 2018 zal er in het zwembad op donderdagmiddag AquaFit gegeven worden. AquaFit is een (intensieve) conditietraining voor iedereen. Het is een combinatie van 15 minuten banenzwemmen in verschillende zwemslagen, 15 minuten aquajoggen en 15 minuten aquarobic. De spieren zullen versterkt worden en de conditie verbetert. AquaFit wordt gegeven op de donderdagmiddag van 14.15 uur tot 15.00 uur.

Snorkelles

Dit jaar zal het zwembad gaan beginnen met snorkellessen. Vanaf 24 mei 2018zal dit gaan starten bij voldoende deelnemers. De kosten bedragen € 135,00 voor 8 lessen. Dit is inclusief snorkelmateriaal die je na de lessen mag houden.

Op 17 mei 2018 zal er een introductieles zijn. Deze les is gratis.

Aanmelden kan via zwemles@zwembadaarweide.nl

Zwemlessen

Zie kopje aan de rechterkant van de website.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u een mail sturen naar zwemles@zwembadaarweide.nl. In het zwembad kunt u te allen tijde één van de badmeesters aanspreken.

Zwemvierdaagse 2018

Van dinsdag 26 juni t/m vrijdag 29 juni zal de zwem4daagse gehouden worden.

Tijdens de zwem4daagse zwemmen kinderen t/m 10 jaar 10 banen en vanaf 11 jaar 20 banen. Het starten is tussen 17.30 uur en 18.30 uur.

Gedurende de hele avond zijn er weer leuke activiteiten op het veld en na het zwemmen zullen er spelletjes in het diepe bad worden georganiseerd.

Alle 4 de avonden hebben we weer gezellige muziek. ☺

Inschrijven kan via Deelnemen zwem4daagse

 

De Ter Aarse Triathlon

Op 13 mei 2018 zal de Ter Aarse Triathlon plaatsvinden. Wilt u over de triathlon meer weten kijk dan op de site www.t-t-n.nl

De Cyclo en Cross Nieuwveen

Het sportevenement van Nieuwveen en omstreken. Cyclocross wedstrijden die voor iedereen toegankelijk zijn. Dit evenement vindt plaats in en rondom het terrein van zwembad Aarweide.der
Op deze dag staat de sport centraal. Geen toegangsprijzen voor het publiek. Gezellige sfeer en hapje en drankje voor handen. Bekijk het programma om te zien wanneer welke wedstrijd plaats vindt.

Wilt u over meer weten over Cyclo en Cross kijk dan op: sitesites.google.com/site/cyclocrossnieuwveen/

Hieronder een aantal foto’s die genomen zijn tijdens de cyclocross van 16 oktober 2016