Nieuwe Voorzitter

Het bestuur van Stichting tot behoud zwembad Aarweide is blij om te melden dat er een nieuwe voorzitter uit hun midden is gekozen. Zijn naam is Henny Rekelhof.

Henny is geen vreemde voor Aarweide, hij heeft in zijn jeugd vanuit Papenveer vele ritjes richting het zwembad gereden om een lekker verfrissende duik te nemen, na het vakantiewerk, of tijdens voorbereidingen op zijn examens. Tegenwoordig geniet hij met zijn vrouw Claudia en hun vier kinderen ook van het schone water. Begin van dit jaar was Henny al toegetreden tot het bestuur, twee weken geleden hebben de andere bestuursleden hem gevraagd het voorzitterschap op zich te nemen.

Na het afscheid van Herman Niesten dat met een mooie receptie tijdens de vrijwilligersbijeenkomst werd afgerond was de plaats vrij om de vacante voorzittersplek in te vullen. Met corona hebben de organisatie en vooral ook de vrijwilligers grote uitdagingen gehad om het bad open te kunnen houden en de vele zwemmers nog steeds de mogelijkheid te geven hun baantjes te kunnen trekken. In de komende periode bekijkt het bestuur hoe we met onze vrijwilligers van start kunnen in 2022.

De doelstelling van het bestuur zal onverminderd blijven: “het behoud en continuïteit van het zwembad de Aarweide”, maar daarnaast willen we graag benadrukken dat wij met alle vrijwilligers die om ons bad heen staan een hechte familie willen zijn. Een familie waar je graag een bezoekje brengt om je even op een ontspannen manier te bewegen, omdat je kunt vertrouwen dat het er gezellig, veilig en schoon is. Een plek waar voor ieder kind wat te beleven is in de 3 baden en op de uitgestrekte zonneweiden. Bovendien kun je als oudere de tijd en ruimte krijgt om lekker te blijven bewegen.