Welkom

Welkom op de website van het mooie zwembad in het groene hart.

Het zwembad zal in 2024 geopend zijn van maandag 29 april tot en met zondag 8 september. Kijk voor de openingstijden op het tabblad “openingstijden”.

Losse tickets kopen? Klik hier

Het openluchtzwembad heeft 3 bassins; een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. In 2020 is er een spraypark bijgekomen. De temperatuur van het diepe bad is 23 graden, van de ondiepe baden 21 graden.
De drie bassins grenzen aan een heerlijke grote zonneweide. Voor de oudere jeugd is er een voet- en volleybalveld. Daarnaast zijn er twee springkussens, één voor de kleinsten en één voor de oudere kinderen. Zwembad Aarweide heeft ook een grote glijbaan die in een apart bassin eindigt. Het peuterbad heeft een eigen zonneweide. Bij de kiosk die op warme dagen geopend is, zijn snoep, snacks, ijs en drinken te koop.

Als de kiosk gesloten is, kan men bij het kassagebouw koffie, thee of chocolademelk kopen. Bij het kassagebouw is ook een magnetron voor het opwarmen van een babyfles. Vlak bij het kassagebouw zijn kluisjes te huur voor het opbergen van waardevolle zaken.

Wanneer u vragen heeft over activiteiten als bijvoorbeeld zwemlessen of de zwemvierdaagse, of wanneer u met een groep Aarweide wilt bezoeken en daarvoor afspraken wilt maken, kunt u een email sturen via ons contactformulier. De mailbox wordt niet dagelijks gelezen, u zult meestal binnen 2 weken bericht ontvangen.

Het zwembad is geopend vanaf ongeveer eind april tot half september. Bekijk onze pagina met nieuws voor informatie

Wanneer u vragen heeft kunt u een email sturen via ons contactformulier. De mailbox wordt niet dagelijks gelezen, u zult meestal binnen 2 weken bericht ontvangen.

Een kleine impressie van zwembad Aarweide